ADMINISTRACIÓ COMUNITATS

 

A Redis Comunitats tenim molt a dir. Deixa’t convèncer per la qualitat dels nostres serveis. Si hi estàs interessat, vine i consulta-ho tot sobre la teva comunitat.

 

Transparència

En una comunitat no hi ha lloc per a les sorpreses; davant de tot ha de prevaler la transparència. Des de Redis Comunitats detallem i valorem totes les nostres gestions, assegurant-vos una comunicació comunitària ràpida, puntual i clara, fet que us garanteix una transparència total.

 

Servei

Tenim com a objectiu principal satisfer les necessitats de totes les comunitats de propietaris que pretenen assolir un alt nivell de control econòmic i administratiu per tal de reduir despeses. Els nostres professionals experimentats, liderats per Anna Sanclemente, us acompanyaran i us assessoraran per oferir-vos la millor solució.

 

Rigor

Som la teva mà dreta, som els professionals que t’acompanyen i et guien. Construïm una relació basada en la sinceritat, la confiança i la competència.

 

Seguretat

Un president ben assessorat és un president segur. A Redis Comunitats som especialites a donar-vos aquesta seguretat: assessorament jurídic, seguiment de sinistres, comptes clars, cerca dels millors preus en reparacions, assegurances, inspeccions... Tot perquè estigueu segurs al 100%

 

24 hores. 365 dies a l’any

Servei gratuït online per consultar, gestionar i fer seguiment de totes les informacions que fan referència a la vostra comunitat: reunions, actes, estat de comptes, incidències, resolucions, control de morosos, etc. Aquesta eina us permetrà tenir la informació sempre actualitzada i, a més, podeu donar un avís d’una avaria o de qualsevol altra incidència. Estem amb vosaltres els 365 dies a l’any, les 24 hores.

assessoriataronjafinal

comu cat ta

NOTICIES

esmorzarspetit

assistencenou

tuitter